item2

Disclaimer Autobedrijf A.J. Zinger bv

De informatie verstrekt in deze site is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Desondanks kan het voorkomen dat gegevens door de actualiteit zijn ingehaald, of omdat de ons toegereikte informatie achteraf onjuist is gebleken. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele schade die, vanwege het verstrekken van onjuiste gegevens, is ontstaan. Er kunnen dus geen rechten aan worden ontleend.

Autobedrijf A.J. Zinger bv is niet aansprakelijk voor directe, bijkomende of gevolgschade, dan wel indirecte schade of boetes, of verliezen die het gevolg zijn van de toegang tot, het gebruik van, of het vertrouwen van de informatie welke is opgenomen in deze website, of enige site die daaraan gekoppeld is.

Autobedrijf A.J. Zinger bv kan te allen tijde en zonder kennisgeving wijzigingen en correcties aanbrengen in de website en in deze bepalingen en voorwaarden. Het is dan ook wenselijk bij gebleken belangstelling, twijfel of onjuistheden rechtstreeks contact met ons bedrijf op te nemen via:
tel
0593 380 000.

directie Autobedrijf A.J. Zinger bv

Sluit venster

TopbalksiteZinger

Autobedrijf Zinger

Volkswagen Servicepartner personen- en bedrijfswagens

T 0593 380 000 of mail De Hanekampen 4a, 9411 XM Beilen

©2018 • Automobielbedrijf A.J. Zinger bv.
Alle rechten voorbehouden